Sport & Oplevelser

Musholm ligger helt i top, når det drejer sig om udbud af aktiviteter og plads til fysisk og kreativ udfoldelse i forbindelse med jeres ophold – både indendørs og udendørs!

Ligesom vores øvrige faciliteter kan alle være med til aktiviteterne på Musholm. Vi tilpasser dem til jeres alder, lyst og funktionsniveau. Og tilgængeligheden er tænkt ind alle vegne. F.eks. har multihallen en klatrevæg og en svævebane, som er tilgængelige, selv om du sidder i kørestol eller har en brækket arm.

Multihallen har vundet mange internationale priser, fordi den sætter nye standarder for sport- og ferieoplevelser. Ikke kun for Musholms ferie- og konferencegæster, men også for udøvere af parasport-idrætsgrene på såvel fritids- som eliteniveau.

Multihal i top

I vores prisvindende og spetakulære multihal kan du få sved på panden og fart over feltet. Hallen sætter nye standarder for sport- og ferieoplevelser samt udøvelse af idræt på både fritids- og eliteniveau.

Multihallen har bl.a.:

  • klatrevæg
  • svævebane
  • udspring
  • elhockey
  • bold- og badmintonbane

Vores aktiviteter er tilgængelige selvom du sidder i kørestol eller har brækket en arm. Vi har også andre indendørsaktiviteter såsom bordfodbold, brætspil, gaming og biograf.

Oplevelser i det fri

Med vores helt unikke placering ud til den vestsjællandske kyst er rammerne sat for at nyde naturen og friluftslivet.

Der er kun 200 meter til stranden og stisystemer, der forgrener sig ud over det bakkede morænelandskab.

Vores badebro er for alle, og der er mulighed for at låne en kørestol til vandet. Vi har også masser af udendørsaktiviteter rundt om musholm, såsom to serbiske tipier, ude-skak, boldbane og bålplads.

Plads til elitesport

Musholm er nationalt træningscenter for det danske landshold i kørestolsrugby. De er vilde med vores faciliteter for parasportudøvere og ikke mindst vores rammer efter træningen.

Som idrætsforening har I mulighed for at samle alle jeres trænings- eller stævnefaciliteter ét sted!

Vi sørger for overnatning, forplejning, adgang til idrætshal og fitnessrum. I kan få det, som I vil i samarbejde med os