A la carte-menukort
Forretter
Dansk asparges
Stegt asparges på frisk citroncreme, rejer og urtesalat 89 kr.
Chilled ærtesuppe
Kold ærtesuppe med belugalinser, urter, spirer og hytteost 76 kr.
Sæsonens salat
Let salat lavet med friskplukkede sæsonråvarer, urter, karse og crustini 62 kr.
Hovedretter
Bagt laks
Pestobagte laks på ristede courgettes, aubergine, peberfrugt, rødløg, små kartofler og løvstikke-rygeost cremedressing 185 kr.
Musholmburger
180g oksekødsbøf, stegt medium, med tomat, agurk og karamelliserede løg. Chipotle n’ chedder-coleslaw og kartoffelbåde 165 kr.
Kylling Danoise
Kyllingebryst, rabarberkompot, agurkesalat, dagens kartofler og skysauce 175 kr.
Stegt polenta
Sprød polenta på sommersauté af grønt med dagens kartofler og hvidløgsurtecreme 165 kr.
Desserter
Koldskål med jordbær
Lokale danske jordbær, koldskål og kammerjunker 95 kr.
Ost
Vesterhavsost med “knækker” og chutney 75 kr.
Vanilje-panna cotta
Serveret med friske bær, skovsyre og citronsorbet 85 kr.