A la carte-menukort

Forretter

Dansk asparges
Stegt asparges på frisk citroncreme, rejer og urtesalat                                                                     89 kr.

Chilled ærtesuppe
Kold ærtesuppe med belugalinser, urter, spirer og hytteost                                                              76 kr.

Sæsonens salat
Let salat lavet med friskplukkede sæsonråvarer, urter, karse og crustini                                        62 kr.

 

Hovedretter

Bagt laks
Pestobagte laks på ristede courgettes, aubergine, peberfrugt, rødløg, små kartofler og løvstikke-rygeost cremedressing                             185 kr.

Musholmburger
180g oksekødsbøf, stegt medium, med tomat, agurk og karamelliserede løg. Chipotle n’ chedder-coleslaw og kartoffelbåde                      165 kr.

Kylling Danoise
Kyllingebryst, rabarberkompot, agurkesalat, dagens kartofler og skysauce                                                                                                              175 kr.

Stegt polenta
Sprød polenta på sommersauté af grønt med dagens kartofler og hvidløgsurtecreme                                                                                          165 kr.

 

Desserter

Koldskål med jordbær
Lokale danske jordbær, koldskål og kammerjunker                                                                               95 kr.

Ost
Vesterhavsost med “knækker” og chutney                                                                                              75 kr.

Vanilje-panna cotta
Serveret med friske bær, skovsyre og citronsorbet                                                                                85 kr.