Vinterferie 2020

Eksempel på vinterferietilbud:

  • To voksne, ét barn
  • Tre nætter i feriebolig
  • Fuld forplejning (morgenmad, frokost, middag i Restaurant Evald K.)
  • Aktiviteter tilpasset alle funktionsniveauer og noget for enhver smag
  • Mulighed for samvær med andre familier

KUN 1.682,50 kr. hvis minimum én i familien har et handicap

For at opnå feriepuljerabatten skal I foretage jeres booking via email eller opkald til receptionen (musholm@musholm.dk / 70137700).

 

Pris hvis ingen i familien har et handicap: 3.365,-

Det er muligt at booke fra 1 – 14 overnatninger, hvor prisen justeres derefter.

Kun fantasien sætter grænser for vinterferien i 2020 på Musholm! I uge 7 og 8 tager eventyret over, når Alice i Eventyrland danner rammerne for en magisk vinterferie, hvor alt kan ske, og hvor alle kan være med.

Vi har sammensat et program med et hav af forskellige aktiviteter – lige fra sport og lege til kreative værksteder og filmaftener. I kan deltage i aktiviteterne i det omfang, I har lyst til eller selv finde på hyggelige ting at give jer til.

Når I er trætte fra al hyggen og alle aktiviteterne, kan I glæde jer over, at vi sørger for maden – morgen, middag og aften! Restaurant Evald K. disker op med børnenes yndlingsretter, som er så lækre lavet, at de voksne også sagtens kan være med på vognen.

Musholm har taget højde for forskellige funktionsniveauer, så alle kan være med til noget hele tiden. Alle vores værelser har desuden fokus på at skabe bedst mulig fysisk tilgængelighed, så hele familien kan være samlet i ferien.