A la carte-menukort – gældende fra d. 16. juli – 17. august

Forretter:

  • Grønne asparges med danske kartofler, syltede rødløg, sprød salat og karse. Serveret på økologisk, hjemmebagt brød med hummus*             

                           kr. 78,- (kr. 128,- hvis den vælges som hovedret)

  • Dampede, hvide asparges med urter, rejer og dildskum*               

kr. 98,- (kr. 160,- hvis den vælges som hovedret)

  • Rimmet torsk, fanget i Storebælt af Korsørs fiskere, serveret med urtemayo, crudité af løg og radiser, brændte og syltede perleløg, toppet med foccaciachip                             

kr. 118,-  (kr. 190,- hvis den vælges som hovedret)

  • Sommersalat, altid serveret med ærter og nye, danske kartofler fra Pilagergård. Vendt med frisk grønt fra Birkemosegården og en syrlig vinaigrette

kr. 89,-  (kr. 145,- hvis den vælges som hovedret)

Hovedretter: 

  • Risotto af hvedekerner fra Meinerts Mølle med svampe, løg, ærter og ost fra Vemmelev. Lavet på økologisk fløde*     

kr. 155,-

  • ”Alt det grønne fra Hyldemarkens Gårdbutik”, Squash-spaghetti, spinat, forårsløg, ærter og broccoli stegt i smør og hvidvin*   

kr. 135,-

  • Musholmburger, 180 g. oksekød, grønt og en økologisk bolle serveret med pommes frites, ketchup og mayo     

kr. 165,-

  • Pandestegt rødspætte, fanget i Storebælt af Korsørs fiskere, med pommes frites og hjemmerørt remoulade     

kr. 185,-

  • Bøf-Bearnaise 225 g. kalvefilet med sommergrønt, stegte kartofler og ægte bearnaise sauce   

kr. 245,-

Desserter:

  • Chokoladekage med jordbær fra Pilagergård og hindbær-coulis   

kr. 65,-

  • Krustade med danske jordbær fra Pilagergård og vanilje-is     

kr. 65,-

  • Mango-is med brændt, hvid chokolade og citron-verbena     

kr. 65,-

 

*Alle retter med stjerne kan opgraderes med 180 g. økologisk kyllingebryst (+65 kr.) eller 225 g. kalvefilet (+98 kr.)