Sommermenu 2020

Vi laver dejligt mad til alle gæster, så det er nemt og lækkert at holde ferie på Musholm. Restauranten er kun åben for feriegæsterne på Musholm, og vi har lavet retningslinjer for, hvordan vi serverer maden i restauranten og for udbringning til ferieboliger – se her.

Morgenmad

Serveres i restauranten til de gæster, som bor i værelser/boliger uden køkken, men det bringes ud til de gæster, som bor i ferieboliger med køkken og opholdsrum.

Nybagte rundstykker, 2 slags pålæg, ost, skåret frugt, smør, marmelade, juice, mælk og kaffe/kakao.

Priser:

Voksne  kr. 75,-
Børn under 12 år  kr. 30,-

Frokost

Serveres i restauranten til de gæster, som bor i værelser/boliger uden køkken, men det bringes ud til de gæster, som bor i ferieboliger med køkken og opholdsrum.

3 slags pålæg med tilbehør, rugbrød, smør, salat, kildevand og saft

Priser:

Voksne  kr. 75,-
Børn under 12 år  kr. 30,-

Aftenmenu lige uger

Mandag: Frikadeller med kartoffelsalat
Tirsdag: BBQ marineret spoleben med coleslaw og bagt kartoffelmos
Onsdag: Grillet asparges, løg og fyldte bagekartofler
Torsdag: Indbagt ørred med spinatcreme. Hertil stuvet sommergrønt og nye danske kartofler.
Fredag: Flæskesteg med timian, syltet agurkesalat, rødkålssalat, sovs og nye kartofler.
Lørdag: Schnitzel af kylling med pebersovs, stegte peberfrugter, løg og tomat. Hertil stegte kartofler.
Søndag: Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade, asparges og nye danske kartofler.

Priser:

Voksne  kr. 115,-
Børn under 12 år  kr. 30,-

Udskift dagens protein til et stegt kyllingebryst 

Pris: +15 kr 

Udskift dagens ret med dagens vegetarret

Pris: 85 kr 

Aftenmenu ulige uger

Mandag: Kylling i karrysauce med sommergrønt og bulgur med æbler
Tirsdag: Dansk hakkebøf med karamelliseret løg, rabarberkompot, agurkesalat, skysovs og nye danske kartofler.
Onsdag: Svampe-hvedekerne risotto med porre og ærter.
Torsdag: Dansk kylling med rabarberkompot, agurkesalat, sovs og nye danske kartofler
Fredag: Mørbradbøffer med svampesovs, sommergrønt og nye danske kartofler
Lørdag: Hønsefrikassé med nye danske kartofler
Søndag: Ørred og spinattærte med frisk grøn salat

Priser:

Voksne  kr. 115,-
Børn under 12 år kr. 30,-

Udskift dagens protein til et stegt kyllingebryst 

Pris: +15 kr 

Udskift dagens ret med dagens vegetarret

Prisen for vegetar er 85 kr 

Dessert

Vælg mellem:

  • Kærnemælksfromage med kammerjunker og jordbær
  • Vanilje pannacotta med rabarberkompot med hvid chokolade
  • Dansk æblekage

Pris: 35 kr pr. stk

Snobrødsdej

Bestilles på dagen inden kl. 14.oo

Pris: 15 kr 

Grillpakke

3 slags kød, 1 grøn salat og 1 kartoffelsalat

Bestilles 48 timer inden

Pris: 150 kr pr person. Minimum 4 personer