Konferenceretter 2025

Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Kold ærtesuppe
med linser fra Lolland og spirer

Kartofler fra Gørlev
med brøndkarsecreme og smørstegt rugbrød

 Asparges fra Visbysand
på 3 måder

Hovedretter:

Musholms signaturret
Hopballemølle kyllingebryst med sæsonens grønt, agurkesalat, kartofler fra Gørlev og skysauce

Duroc presa
med perleløg, ramsløg-melange, kartofler fra Gørlev og citrusdressing

Smørstegt havørred
med grillet fennikel med citrus, små karotter og strandkrabbe-smør

Dansk tomat
fyldt med løg og løvstikke hertil knuste kartofler med pocherede æg og rygeost-creme

Desserter:

Rabarber
med rabarber-is og marcipan-pavé

Koldskåls-cheesecake
med kammerjunke-crumble og frugt-coulis

Jordbær
med whisky-sabayonne

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee