Konferenceretter 2025
Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Kold ærtesuppe
med linser fra Lolland og spirer
Kartofler fra Gørlev
med brøndkarsecreme og smørstegt rugbrød
Asparges fra Visbysand
på 3 måder
Hovedretter:
Musholms signaturret
Hopballemølle kyllingebryst med sæsonens grønt, agurkesalat, kartofler fra Gørlev og skysauce
Duroc presa
med perleløg, ramsløg-melange, kartofler fra Gørlev og citrusdressing
Smørstegt havørred
med grillet fennikel med citrus, små karotter og strandkrabbe-smør
Dansk tomat
fyldt med løg og løvstikke hertil knuste kartofler med pocherede æg og rygeost-creme
Desserter:
Rabarber
med rabarber-is og marcipan-pavé
Koldskåls-cheesecake
med kammerjunke-crumble og frugt-coulis
Jordbær
med whisky-sabayonne
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee