Konferenceretter 2025

Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Stegte og syltede rødbeder
med gedeost og brombær-glace

Rimmet torsk
med bolchebeder, rødløg, æg og kapers

Stegt kyllingelever
med hindbæreddike, grønkål og jordskokke-chips

Hovedretter:

Musholms signaturret
Humlebraiseret svinekæber med perleløg, gulerødder syltede æbler, salvie og rustik mos

Klipfisk- og kartoffel”cakes
på pandestegte rødder med skaldyrs-beurre blanc

Confiterede andelår
med rødkål, appelsin-sauce og kartoffel fra Gørlev

Stegte rodfrugt-medaljoner
med kartoffelmos på brun smør, rosenkål og linsepuré

Desserter:

Bagt pære
med danablu ost, valnødder og honning​​

Chokolademousse
med granatæble– og whiskey-creme

Karamel-klementin clafoutis
med marsala

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee