Konferenceretter 2025
Månedens menu – smag på lyset
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Brændt blomkålsuppe
med grønkålschips, syltede rødløg og spirer.
Anbefalet drikkevare:
0,5 l øl, Dark Horse fra Ørbæk.
Røget lakseroulade
med flødeost, fennikel, saltet kål og urteolie.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Percheron Chenin/Vioqnier.
Hvidvinsdampede blåmuslinger
med fennikel og ærtespirer.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Allo Alvarinho Portugal.
Hovedretter:
Musholms signaturret
Hopballemølle kyllingebryst med sæsonens grønt, agurkesalat, kartofler og skysauce.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Barfod Souvignier Gris.
Lammekrone
med urtecrust, gulerødder i brændenældesmør, kartofler og ramsløgsglace.
Anbefalet drikkevare:
Rødvin, Bansella Italien.
Selleribøf
med smørstegte gnocchi, blomkålsemulsion og crudité af grønt.
Anbefalet drikkevare:
Rosé Pinot Noir.
Panko-sildefilet på sprød salat
med nyspiret grønt og sennepsdressing.
Anbefalet drikkevare:
Rosé Calafuria Rosato.
Desserter:
Hvid chokolade, lime og rabarber.
Anbefalet drikkevare:
Pedro Nectar Sherry.
Mokka-fragilité.
Anbefalet drikkevare:
Taylors Portvin.
Rødbedemazarin
med chokoladeganache.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, STUB Mellowmare.
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee