Konferenceretter 2025

Månedens menu – smag på lyset
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Brændt blomkålsuppe
med grønkålschips, syltede rødløg og spirer.
Anbefalet drikkevare:
0,5 l øl, Dark Horse fra Ørbæk.

Røget lakseroulade
med flødeost, fennikel, saltet kål og urteolie.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Percheron Chenin/Vioqnier.

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med fennikel og ærtespirer.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Allo Alvarinho Portugal.

Hovedretter:

Musholms signaturret
Hopballemølle kyllingebryst med sæsonens grønt, agurkesalat, kartofler og skysauce.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, Barfod Souvignier Gris.

Lammekrone
med urtecrust, gulerødder i brændenældesmør, kartofler og ramsløgsglace.
Anbefalet drikkevare:
Rødvin, Bansella Italien.

Selleribøf
med smørstegte gnocchi, blomkålsemulsion og crudité af grønt.
Anbefalet drikkevare:
Rosé Pinot Noir.

Panko-sildefilet på sprød salat
med nyspiret grønt og sennepsdressing.
Anbefalet drikkevare:
Rosé Calafuria Rosato.

Desserter:

Hvid chokolade, lime og rabarber.
Anbefalet drikkevare:
Pedro Nectar Sherry.

Mokka-fragilité.
Anbefalet drikkevare:
Taylors Portvin.

Rødbedemazarin
med chokoladeganache.
Anbefalet drikkevare:
Hvidvin, STUB Mellowmare.

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee