Konferenceretter 2025

Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Stegte kammuslinger
med jordskokker og fennikelcreme

Svampebygotto
med persille, havgus og syltede rødder

Røget andebryst
med syltede rødder og tranebær

Hovedretter:

Musholms signaturret
Strandkrabbe-bouillabaisse med alt godt fra havet og kikærtemayonnaise med fermenterede hvidløg

Vegetarernes sanketurs-gryde
med kartoffel- og kålrabipure og grønkålscremesauce

Slethvar
med rødbeder, Kartoffel Pavé og rødbede-beurre blanc

Krondyr-filet
med skovsvampe- og blommesauté, kartofler fra Gørlev og portvinsglace

Desserter:

Chokoladeganache
med baby-pære og mascarpone

Chokoladebrownie
med tonkabønne-is

Æble tarte tatin
med saltkaramel og vaniljecreme

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee