Konferenceretter 2025

Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Selleri-carpaccio
med ristede græskarkerner

Skovsvampe-crustini
med vesterhavsflager og grønkålschips

Havørredceviche
med æbler og havtorn

Hovedretter:

Musholms signaturret
Strandkrabbe-bouillabaisse med alt godt fra havet og kikærte-mayonnaise med fermenterede hvidløg

Skovdue
med Karl Johan-mayonnaise og tyttebær

Stegt pighvar
med safranbagte porrer, kartoffel-fondant og skaldyrs-beurre blanc

Rødbede-bygotto
med syltede fennikel og ristede pinjekerner

Desserter:

Kirsebær-frangipane
med vanilje-creme fraiche

Bagte æble
med kastanje og rom/rosin-parfait.

Henkogte blommer
med honningristede havre og sherry-creme

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee