Konferenceretter 2025
Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Stegte kammuslinger
med jordskokker og fennikelcreme
Svampebygotto
med persille, havgus og syltede rødder
Røget andebryst
med syltede rødder og tranebær
Hovedretter:
Musholms signaturret
Strandkrabbe-bouillabaisse med alt godt fra havet og kikærtemayonnaise med fermenterede hvidløg
Vegetarernes sanketurs-gryde
med kartoffel- og kålrabipure og grønkålscremesauce
Slethvar
med rødbeder, Kartoffel Pavé og rødbede-beurre blanc
Krondyr-filet
med skovsvampe- og blommesauté, kartofler fra Gørlev og portvinsglace
Desserter:
Chokoladeganache
med baby-pære og mascarpone
Chokoladebrownie
med tonkabønne-is
Æble tarte tatin
med saltkaramel og vaniljecreme
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee





