Konferenceretter 2025
Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Selleri-carpaccio
med ristede græskarkerner
Skovsvampe-crustini
med vesterhavsflager og grønkålschips
Havørredceviche
med æbler og havtorn
Hovedretter:
Musholms signaturret
Strandkrabbe-bouillabaisse med alt godt fra havet og kikærte-mayonnaise med fermenterede hvidløg
Skovdue
med Karl Johan-mayonnaise og tyttebær
Stegt pighvar
med safranbagte porrer, kartoffel-fondant og skaldyrs-beurre blanc
Rødbede-bygotto
med syltede fennikel og ristede pinjekerner
Desserter:
Kirsebær-frangipane
med vanilje-creme fraiche
Bagte æble
med kastanje og rom/rosin-parfait.
Henkogte blommer
med honningristede havre og sherry-creme
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee