Konferenceretter 2025
Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Stegte og syltede rødbeder
med gedeost og brombær-glace
Rimmet torsk
med bolchebeder, rødløg, æg og kapers
Stegt kyllingelever
med hindbæreddike, grønkål og jordskokke-chips
Hovedretter:
Musholms signaturret
Humlebraiseret svinekæber med perleløg, gulerødder syltede æbler, salvie og rustik mos
Klipfisk- og kartoffel”cakes”
på pandestegte rødder med skaldyrs-beurre blanc
Confiterede andelår
med rødkål, appelsin-sauce og kartoffel fra Gørlev
Stegte rodfrugt-medaljoner
med kartoffelmos på brun smør, rosenkål og linsepuré
Desserter:
Bagt pære
med danablu ost, valnødder og honning
Chokolademousse
med granatæble– og whiskey-creme
Karamel-klementin clafoutis
med marsala
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee





