Restaurant Evald K

Åbningstider: Tirsdag – Lørdag 17.30 – 23.00 (køkkenet lukker kl. 21.30)

Mulighed for roomservice og take away alle ugens dage mod forudgående bestilling senest kl. 12 på leverings- eller afhentningsdagen.
Når vejret tillader det, er vores store terrasse selvfølgelig åben.

Velkommen til Evald K

Middag med udsigt, passion, lokale råvarer, grøn profil og plads til forskelle

Naturen er god ved os, og vi forsøger at være gode ved den. Det gør vi ved at spise af den med respekt, belaste den så lidt som muligt og nyde vores fantastiske udsigt til den fra både restaurant og udendørsterrasse året rundt.

Restaurant Evald K er åben for alle – uanset om du har lejet hus på Musholm eller kommer udefra. Vi ligger midt i Danmarks køkkenhave og laver ærlig, vestsjællandsk mad på et ret højt niveau af råvarer, som enten gror, lever, svømmer eller flyver på Vestsjælland eller i Storebælt. Og det til fornuftige, familievenlige priser.

På Restaurant Evald K brænder vi for vores håndværk og for at kæle for råvarerne. Hovedparten af vores leverandører er lokale, der lægger deres sjæl i at lave det bedste af det bedste.

På Restaurant Evald K er der plads til forskelle. Vi lægger ikke alene vægt på tilgængelighed, men også på variation, grøn profil og sunde kostråd.

Andreas Wachner, Køkkenchef

Har I lyst til en god middag med vin, tilbyder Musholm lige nu overnatning i dobbeltværelse for 400,-

Du skal ringe på 7013 7700 for at gøre brug af tilbudet.

 

Særlige anledninger kræver særlige rammer. Dem har vi.

Musholm har rammerne til runde fødselsdage, jubilæer og konfirmationer.

Udover selve restauranten har vi gode selskabslokaler og rig mulighed for leg og friluftsaktiviteter.

Vi skræddersyer selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, men her kan I læse eksempler på menuer, som andre gæster har været glade for.

Musholms moderne konferencekøkken

Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler.

Hos os lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og vi sørger for, at madpauserne holder i forhold til jeres tidsplan.

Vi sammensætter jeres menu i et samarbejde med jer, men vil I skyde genvej til en hurtig bestilling, kan I se eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.