Restaurant Evald K

Restaurant Evald K ligger midt i Danmarks køkkenhave, og det er udgangspunktet for vores madkoncepter. Menuen afspejler årstiden, og vi anvender nøje udvalgte råvarer, primært lokale og økologiske, så vi belaster miljøet mindst muligt.

Nyd en skøn middag og et glas velsmagende vin til solnedgangen over Storebælt.

Restauranten har ikke altid åben, så tjek åbningstider:

I Restaurant Evald K. får du:

  • Lokale og danske råvarer af høj kvalitet
  • Mad, der er 50 % økologisk
  • Mad, der tilpasses gæster med særlige behov
  • Vores egne madkoncepter
  • Gode og velsmagende vine
  • Lækker og solrig terrasse med parasoller
  • Udsigt over havet.

Madkoncept

Med udgangspunkt i det nye nordiske køkken skaber vi retter ud fra gode, lokale råvarer: frisk fisk og skaldyr fra Storebælt, friske grøntsager samt kød og fjerkræ fra lokale producenter tæt på Musholm.

Ved at købe dansk og lokalt forsøger vi at minimere vores CO2-bidrag i stedet for at få råvarer transporteret op igennem Europa.

Vi byder både på lækker morgenbuffet og brunch samt smagfulde aftenretter.

Særlige arrangementer

Til særlige anledninger skal man bruge særlige rammer – og dem har vi.

Hvad enten det drejer sig om familiefester eller sportsstævner, stiller vi vores smukke rammer til rådighed og skræddersyr en aften ud fra jeres behov.

Køkkenet og kokken

Oplev ægte madglæde i restaurant Evald K, når vores F&B-chef, Andreas Wachner Danielsen, forkæler dig. Han kastede sig over kokkekunsten allerede som barn og elsker at skabe nyt og spændende. Han overrasker gang på gang med nye kreationer og lækre retter. Ægte og velsmagende kokkekunst.

Se billeder af mad og stemning