Restaurant Evald K

Åbningstider:

Tirsdag – Lørdag 17.30 – 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Er du feriegæst, eller har du blot lyst til at komme og benytte Restaurant Evald K., skal du booke bord via vores reception på 70137700 senest kl. 16.00 dagen før.

Vi tilbyder a la carte-menukort hele året, hvor menukort ændres løbende. I perioden d. 1. maj – 31. august tilbyder vi et udvidet a la carte-menukort. I denne periode behøver du ikke booke bord inden ankomst, men det er en god idé.

Som konferencegæst er forplejningen en del af konferenceopholdet og kan derfor være særskilt fra restaurantens åbningstider.

Se vores kontrolrapport her.

 

Restaurant Evald K.

SMAG PÅ…

I Restaurant Evald K er det de lokale råvarer i sæson, der danner basis i køkkenet. I foråret smager vi på lyset – i alt hvad der spirer og gror i de Vestsjællandske køkkenhaver eller svømmer lige udenfor Musholm.
Når fuglene trækker på efterårshimlen, smager vi det vilde. Alt det der vokser, flyver, jager eller springer i skoven og på kysten.
Når kulden kommer, varmer vi os ved hinanden og smager på tiden. Vi sylter, fermenterer, langtidssteger og smager på det, der har bimlet og bamlet i de store gryder i mange timer.

For præcis som jeres konference, skal måltiderne være med til at inspirere, skabe ny energi, og sammen med indretning, kunst og udsigt til Storebælt invitere til refleksion og spændende samtaler.

Velkommen hos Evald K.

Lige nu smager vores menukort på lyset, og I kan vælge mellem følgende retter:

Smag på lyset
gældende fra d. 25/6

Forretter:

  • Kammuslinger med rosiner, chorizo, pommes Anna og hyldeblomsteddikedressing. 108 kr.
  • Sommersalat med tomat, rødløg, sprødt rugbrød, uter fra haven og hytteostperler. 95 kr.
  • Crustini med radiser, rygeostcreme, selleri og æbler på ramsløgolie. 105 kr.

Hovedretter:

  • Dagens fangst med sommersaute, kartofler fra Gørlev og citron/løvstikkeaioli. 228 kr.
  • Svinemørbrad på løgtærte med broccoli, kartofler fra Gørlev og salviesky. 198 kr.
  • Musholmburger med kyllingebryst fra Hopballe Mølle i skiver, røget ost, chilimayo og eddikekartoffelbåde. 175 kr.
    *200g oksekød i burgeren fremfor kylling. 198 kr.
  • Broccoli og blå ost-”melts” på surdej med sort hvidløgsmayo, spirer og kartofler fra Gørlev. 198 kr.

 Dessert:

  • Frossen citrusparfait med sommerbær og citronmelis. 95 kr.
  • Karameliseret bacon med dadler og gedeost. 95 kr.
  • Danske jordbær med whiskyfløde og ristet havre. 95 kr.

Kaffe:

  • Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade. 55 kr.
  • Irish coffee. 85 kr.

Musholms moderne konferencekøkken

Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler.

Hos os lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og vi sørger for, at madpauserne holder i forhold til jeres tidsplan.

Vi sammensætter jeres menu i et samarbejde med jer, men vil I skyde genvej til en hurtig bestilling, kan I se eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.

Særlige anledninger kræver særlige rammer. Dem har vi.

Musholm har rammerne til runde fødselsdage, jubilæer og konfirmationer.

Udover selve restauranten har vi gode selskabslokaler og rig mulighed for leg og friluftsaktiviteter.

Vi skræddersyer selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, men her kan I læse eksempler på menuer, som andre gæster har været glade for.