Restaurant Evald K
Åbningstider:
Tirsdag – Lørdag 17.30 – 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)
Er du feriegæst, eller har du blot lyst til at komme og benytte Restaurant Evald K., skal du booke bord via vores reception på 70137700 senest kl. 16.00 dagen før.
Vi tilbyder a la carte-menukort hele året, hvor menukort ændres løbende. I perioden d. 1. maj – 17. august tilbyder vi et udvidet a la carte-menukort. I denne periode behøver du ikke booke bord inden ankomst, men det er en god idé.
Som konferencegæst er forplejningen en del af konferenceopholdet og kan derfor være særskilt fra restaurantens åbningstider.

Restaurant Evald K.
SMAG PÅ…
I Restaurant Evald K er det de lokale råvarer i sæson, der danner basis i køkkenet. I foråret smager vi på lyset – i alt hvad der spirer og gror i de Vestsjællandske køkkenhaver eller svømmer lige udenfor Musholm.
Når fuglene trækker på efterårshimlen, smager vi det vilde. Alt det der vokser, flyver, jager eller springer i skoven og på kysten.
Når kulden kommer, varmer vi os ved hinanden og smager på tiden. Vi sylter, fermenterer, langtidssteger og smager på det, der har bimlet og bamlet i de store gryder i mange timer.
For præcis som jeres konference, skal måltiderne være med til at inspirere, skabe ny energi, og sammen med indretning, kunst og udsigt til Storebælt invitere til refleksion og spændende samtaler.
Velkommen hos Evald K.
Lige nu smager vores menukort på tiden, og I kan vælge mellem følgende retter:
Smag på tiden
månedens menu:
Priser:
Hovedretter: 225 kr.
To retter: 315 kr.
Tre retter: 355 kr.
Fire retter: 389 kr.
Fem retter: 439 kr.
Vinmenu, tre glas: 325 kr.
Vinmenu, fire glas: 395 kr.
Foretter:
- Smørstegte kartoffelgnocchi
med syltet og cremet græskar. - Rimmet kuller
med æbleeddike-dressing og rosenkål. - Kammuslinger
med græskarpuré og braiseret nakke af Duroc-gris.
Hovedretter:
- Musholms signaturret
Humlebraiserede svinekæber med perleløg, gulerødder, syltede æbler, salvie og rustik mos. - Cremet bygotto
med syltede rødder, svampe og smeltet vesterhavs-ost på Musholms malt- og surdejsbrød. - Braiseret spoleben
i tomatsauce med rodfrugter, perleløg og kartoffelmos tilsmagt med selleri. - Skaldyrsrisotto
med safran, rødder og Musholms maltbrød.
Desserter:
- Chokoladebrownie
med tonkabønne-is og brændte figner. - Pære tarte tatin
med rørt kanel-is og æblekompot. - Crème brûlée
med Amarena-kirsebær.
Kaffe:
- Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade. 55 kr.
- Irish coffee. 85 kr.
Musholms moderne konferencekøkken
Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler.
Hos os lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og vi sørger for, at madpauserne holder i forhold til jeres tidsplan.
Vi sammensætter jeres menu i et samarbejde med jer, men vil I skyde genvej til en hurtig bestilling, kan I se eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.
Særlige anledninger kræver særlige rammer. Dem har vi.
Musholm har rammerne til runde fødselsdage, jubilæer og konfirmationer.
Udover selve restauranten har vi gode selskabslokaler og rig mulighed for leg og friluftsaktiviteter.
Vi skræddersyer selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, men her kan I læse eksempler på menuer, som andre gæster har været glade for.