Restaurant Evald K

Åbningstider: Tirsdag – Lørdag 17.30 – 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Er du feriegæst, eller har du blot lyst til at komme og benytte Restaurant Evald K., kan du booke bord via vores reception på 70137700. Fra d. 7. juni – 1. september tilbyder vi a la carte-menukort. Uden for den periode tilbyder vi “Dagens middag”. Ring til receptionen og få oplyst, hvad den er.

Som konferencegæst er forplejningen en del af konferenceopholdet og kan derfor være særskilt fra restaurantens åbningstider.

 

Velkommen til Evald K

Middag med udsigt, passion, lokale råvarer, grøn profil og plads til forskelle

Naturen er god ved os, og vi forsøger at være gode ved den. Det gør vi ved at spise af den med respekt, belaste den så lidt som muligt og nyde vores fantastiske udsigt til den fra både restaurant og udendørsterrasse året rundt.

Restaurant Evald K er åben for alle – uanset om du har lejet hus på Musholm eller kommer udefra. Vi ligger midt i Danmarks køkkenhave og laver ærlig, vestsjællandsk mad på et højt niveau af råvarer, som enten gror, lever, svømmer eller flyver på Vestsjælland eller i Storebælt. Og det til fornuftige, familievenlige priser.

På Restaurant Evald K brænder vi for vores håndværk og for at kæle for råvarerne. Hovedparten af vores leverandører er lokale, der lægger deres sjæl i at lave det bedste af det bedste.

På Restaurant Evald K er der plads til forskelle. Vi lægger ikke alene vægt på tilgængelighed, men også på variation, grøn profil og sunde kostråd.

Særlige anledninger kræver særlige rammer. Dem har vi.

Musholm har rammerne til runde fødselsdage, jubilæer og konfirmationer.

Udover selve restauranten har vi gode selskabslokaler og rig mulighed for leg og friluftsaktiviteter.

Vi skræddersyer selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, men her kan I læse eksempler på menuer, som andre gæster har været glade for.

Musholms moderne konferencekøkken

Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler.

Hos os lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og vi sørger for, at madpauserne holder i forhold til jeres tidsplan.

Vi sammensætter jeres menu i et samarbejde med jer, men vil I skyde genvej til en hurtig bestilling, kan I se eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.