Sport & Oplevelser

På Musholm sættes nye standarder for sport- og ferieoplevelser, hvilket understreges af de internationale priser, vi har vundet for vores multihal. De nye standarder sættes ikke kun for Musholms ferie- og konferencegæster, men også for udøvere af parasport-idrætsgrene på såvel fritids- som eliteniveau.

Musholm lægger særligt vægt på, at alle mennesker skal have mulighed for at deltage i aktiviteter og samvær, og at alle skal have mulighed for at udfordre sig selv og rykke nogle grænser både fysisk og mentalt. Vi ved, at alle mennesker ikke kan alt eller være med til alt, men vi ved til gengæld også, at alle kan noget, og derfor også være med til noget.

Derfor har Musholm et stort udbud af forskellige aktiviteter, som både taler til bevægelse, tankevirksomhed, kreativitet og udvikling – vi finder noget, du kan lave, uanset dit funktionsniveau, din alder eller dine interesser, og det kan være udendørs eller indendørs. Tilgængeligheden er tænkt ind alle vegne.

Hvis ikke der er nogle af aktiviteterne, der passer til dig, så er vores dygtige instruktører eksperter i at udvikle nye aktiviteter eller lave tilpasninger i de eksisterende, så vi kan få dig med også.

Multihal i top

I vores prisvindende og spetakulære multihal kan du få sved på panden og fart over feltet. Hallen sætter nye standarder for sport- og ferieoplevelser samt udøvelse af idræt på både fritids- og eliteniveau.

Multihallen har bl.a.:

  • klatrevæg
  • svævebane
  • udspring
  • elhockey
  • bold- og badmintonbane

Vores aktiviteter er tilgængelige selvom du sidder i kørestol eller har brækket en arm.

Vi har også andre indendørs aktiviteter såsom bordfodbold, brætspil, e-sport og biograf.

Oplevelser i det fri

Med vores helt unikke placering ud til den vestsjællandske kyst er rammerne sat for at nyde naturen og friluftslivet.

Der er kun 200 meter til stranden og stisystemer, der forgrener sig ud over det bakkede morænelandskab.

Vores badebro er for alle, og der er mulighed for at låne en kørestol eller mini crosser til vandet. Vi har også masser af udendørs aktiviteter rundt om Musholm, såsom to serbiske tipier, ude-skak, boldbane og bålplads.

Plads til elitesport

Musholm er nationalt træningscenter for det danske landshold i kørestolsrugby. De er vilde med vores faciliteter for parasportudøvere og ikke mindst vores rammer efter træningen.

Som idrætsforening har I mulighed for at samle alle jeres trænings- eller stævnefaciliteter ét sted!

Vi sørger for overnatning, forplejning, adgang til idrætshal og fitnessrum. I kan få det, som I vil i samarbejde med os.