Møder & Konferencer

Unik konference
Unik beliggenhed
Unikt formål

VELKOMMEN TIL MUSHOLM

Hvor himlen, havet og de bløde bakker mødes med udsigt til Storebæltsbroen, gemmer der sig et af Danmarks unikke konferencecentre. Unikt fordi beliggenheden ved Storebæltsbroen både er praktisk og helt igennem naturskøn med badebro og naturstier. Unikt fordi maden på Restaurant K er lokal og i sæson. Unikt fordi de store, lyse værelser er indrettede til alle. Vi glæder os til at tage imod jeres virksomhed eller forening i vores prisvindende arkitektoniske omgivelser med mange facilliter, møderum og konferencesal med plads helt op til 400 gæster.

Møder og konferencer med mening

VI ER ET MODERNE KONFERENCECENTER, SOM INVESTERER I ET SOCIALT FORMÅL

Med 176 sengepladser fordelt på 54 skønne boliger kan Musholm afvikle konferencer, der forløber over flere dage. Skal du blot holde et mindre møde eller en lærerig workshop er Musholm også stedet. Vi skræddersyr din konference eller dit møde alt efter jeres behov.

Ring til Freddy, Camilla eller Jette på 7013 7700 i hverdage mellem kl. 10.00 – 16.00. De sidder på kontoret og vil meget gerne tage en snak om, hvordan Musholm bedst kan imødekomme jeres behov og til hvilke priser.

I kan også bruge vores kontaktformular ved at trykke på “Kontakt os”.

Restaurant Evald K.

SMAG PÅ…

I Restaurant Evald K er det de lokale råvarer i sæson, der danner basis i køkkenet. I foråret smager vi på lyset – i alt hvad der spirer og gror i de Vestsjællandske køkkenhaver eller svømmer lige udenfor Musholm.
Når fuglene trækker på efterårshimlen, smager vi det vilde. Alt det der vokser, flyver, jager eller springer i skoven og på kysten.
Når kulden kommer, varmer vi os ved hinanden og smager på tiden. Vi sylter, fermenterer, langtidssteger og smager på det, der har bimlet og bamlet i de store gryder i mange timer.

For præcis som jeres konference, skal måltiderne være med til at inspirere, skabe ny energi, og sammen med indretning, kunst og udsigt til Storebælt invitere til refleksion og spændende samtaler.

Velkommen hos Evald K.

Lyse lokaler og stor konferencesal

Som et nyrenoveret og moderne konferencecenter har vi en stor konferencesal og en række lyse mødelokaler. Alle lokaler er udstyret med det nyeste AV-udstyr, og vores tekniker står på spring, hvis I har behov for hjælp.

Musholm har:

  • Konferencesal til 400 personer
  • Fire mødelokaler fra 1 – 75 personer
  • Små hyggelige kroge som pejsestuen og himmelrummet, hvor I kan være efter mødet.

Møde- og konferencepakker

Vi har sammensat en række møde- og konferencepakker, som er lige til at tage ned fra hylden og bestille. Men I kan også bruge pakkerne som udgangspunkt for at skabe et helt særligt arrangement i samarbejde med os.

Uanset hvad I vælger, skal vi nok sørge for, at jeres møde eller konference på Musholm bliver en særlig oplevelse.

Konference powered by Muskelsvindfonden

PÅ MUSHOLM STØTTER DU DE GODE INTIATIVER

Vi er en socialøkonomisk virksomhed drevet af Muskelsvindfonden, hvor overskuddet fra vores konferencer går til at skabe ferieoplevelser for børn og voksne med handicap. Musholm er bygget på principperne om universelt design. Der er bogstaveligt talt plads til alle, og man vil næsten altid møde nogle, der fysisk eller på anden vis er anderledes end en selv. Det er med til at give vores konferencer en menneskelig og inkluderende dimension, der sætter livet i perspektiv og åbner os for at møde andre med et åbent sind.

Bryd dagen

TEAMBUILDING OG SJOVE INDSPARK

Bryd dagen, styrk sammenholdet, bliv rystet sammen eller få et godt grin.

Vi tilbyder fede teambuildingaktiviteter, hvor alle kan være med, og som nemt kan tilpasses. Har I særlige ønsker, kan vi skræddersy noget helt unikt til jer.