Møder & Konferencer

Moderne møde- og konferencefaciliteter

Musholm tilbyder forskellige pakkeløsninger til gennemskuelige priser. I kan også selv være med til at sammensætte konferencepakkerne, så I får lige det, der dækker jeres behov.

Med 176 sengepladser fordelt på 54 skønne boliger kan Musholm afvikle konferencer, der forløber over flere dage. Skal du blot holde et mindre møde, en lærerig workshop eller et spændende seminar er Musholm også stedet.

Kontakt os for at få et tilbud, som passer til jeres behov.

Lyse lokaler og stor konferencesal

Som et nyrenoveret og moderne konferencecenter har vi en stor konferencesal og en række lyse mødelokaler. Alle lokaler er udstyret med det nyeste AV-udstyr, og vores tekniker står på spring, hvis I har behov for hjælp.

Musholm har:

  • Konferencesal til 400 personer
  • Fire mødelokaler fra 1 – 75 personer
  • Små hyggelige kroge som pejsestuen og himmelrummet, hvor I kan være efter mødet.

Moderne konferencekøkken

PASSION, LOKALE RÅVARER, GRØN PROFIL  OG UDSIGT.

Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler. På Musholm lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og at jeres tidsplan holder.

Naturen er god ved os, og vi forsøger at være gode ved den. Det gør vi ved at spise af den med respekt, belaste den så lidt som muligt og nyde vores fantastiske udsigt fra både restaurant og udendørsterrasse året rundt.

Restaurant Evald K ligger midt i Danmarks køkkenhave, og hovedparten af vores leverandører er lokale. Restaurant Evald K er ærlig, vestsjællandsk mad på et højt niveau til fornuftige og familievenlige priser.

Vi sammensætter altid en konferencemenu efter jeres ønsker, men vil du skyde genvej til en hurtig bestilling, kan du under restauranten finde eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.

Flerdimensionelt konferencecenter

Set fra én vinkel er Musholm et moderne konferencecenter.

Set fra en anden vinkel tilbyder vi, som social-økonomisk virksomhed, en ekstra dimension. Universelt design og god adgang i international særklasse. Jeres konferencer bidrager til, at vi kan gøre en forskel for mange mennesker, der ikke har ret mange andre alternativer, fordi overskuddet geninvesteres i formålet med centret: at skabe attraktive og inkluderende oplevelser for mennesker med alle typer handicap.

Møde- og konferencepakker

Vi har sammensat en række møde- og konferencepakker, som er lige til at tage ned fra hylden og bestille. Men I kan også bruge pakkerne som udgangspunkt for at skabe et helt særligt arrangement i samarbejde med os.

Uanset hvad I vælger, skal vi nok sørge for, at jeres møde eller konference på Musholm bliver en særlig oplevelse.

Bryd dagen: Teambuilding og sjove indspark

Bryd dagen, styrk sammenholdet, bliv rystet sammen eller få et godt grin.

Vi tilbyder fede teambuildingaktiviteter, hvor alle kan være med, og som nemt kan tilpasses. Har I særlige ønsker, kan vi skræddersy noget helt unikt til jer.

Musholm lever på alle måder op til vores høje kvalitetskrav, og stedet skiller sig markant ud med originale aktiviteter, der både giver stof til eftertanke og en på opleveren. Det er et stort plus, at de konferenceudgifter, som vi hvert år har, støtter et godt formål: Musholm geninvesterer alt overskud i at skabe gode, attraktive ferieoplevelser for mennesker med handicap. Vi ved, at mange af vores konferencegæster er optaget af i hverdagen at gøre en forskel for kunder, medarbejdere og omverdenen. Med dette samarbejde får de endnu en god mulighed for at tjene et godt formål.

John Rohde

Direktør, Executive Cognito

Kunder

Muskelsvindfonden

Danske Hospitalsklovne

ATLS

Slagelse Kommune

Region Sjælland

Crecea

KFUM

Executive Cognito

Se billeder af konferencer og møder