Møder & Konferencer

Musholm er et moderne konferencecenter, som leverer gode rammer om jeres møde, konference eller seminar. Stort eller lille arrangement? Størrelsen er irrelevant på Musholm.

Vi har en række møde- og konferencepakker, som er lige til at tage ned fra hylden og bestille. Men I kan få det, som I vil det – vi indretter os efter jer.

Vores kokke serverer lækker mad. Vores tjenere står på spring for jer, og vores teknikere sørger for, at det moderne AV-udstyr spiller.

Alt, I skal gøre, er at nyde konferencen sammen med de andre gæster – og samtidig være stolte af, at I støtter en social-økonomisk virksomhed.

Møder og konferencer for enhver smag og pris

Musholm tilbyder forskellige pakkeløsninger til gennemskuelige priser. I kan også selv være med til at sammensætte konferencepakkerne, så I får lige det, der dækker jeres behov.

Med 172 sengepladser fordelt på 53 skønne boliger kan Musholm afvikle konferencer, der forløber over flere dage. Skal du blot holde et mindre møde, en lærerig workshop eller et spændende seminar er Musholm også stedet.

Kontakt os for at få et tilbud, som passer til jeres behov eller se vores møde- og konferencepriser.

Lyse lokaler og stor konferencesal

Som et nyrenoveret og moderne konferencecenter har vi en stor konferencesal og en række lyse mødelokaler. Alle lokaler er udstyret med det nyeste AV-udstyr, og vores tekniker står på spring, hvis I har behov for hjælp.

Musholm har:

  • Konferencesal til 400 personer
  • Fire mødelokaler fra 10 – 75 personer
  • Små hyggelige kroge som pejsestuen og himmelrummet, hvor I kan være efter mødet

Møde- og konferencepakker

Vi har sammensat en række møde- og konferencepakker, som er lige til at tage ned fra hylden og bestille. Men I kan også bruge pakkerne som udgangspunkt for at skabe et helt særligt arrangement i samarbejde med os.

Selv om I vælger en af vores møde- eller konferencepakker, skal vi nok sørge for, at jeres møde eller konference på Musholm bliver en særlig oplevelse.

Flerdimensionelt konferencecenter

Set fra én vinkel er Musholm et moderne konferencecenter.

Set fra en anden vinkel tilbyder vi, som social-økonomisk virksomhed, en ekstra dimension. Universelt design og god adgang i international særklasse. Jeres konferencer bidrager til, at vi kan gøre en forskel for mange mennesker, der ikke har ret mange andre alternativer, fordi overskuddet geninvesteres i formålet med centret: at skabe attraktive og inkluderende oplevelser for mennesker med alle typer handicap.

Mad i Evald K

Vores restaurant Evald K har et moderne og fleksibelt madkoncept, der kan matche forskellige priser.

Vi køber lokale råvarer for at mindske belastningen på miljøet, og vi sikrer, at alle råvarer er af god kvalitet.

Menuen fastsættes af vores kokke i Restaurant Evald K, men vi imødekommer gerne specifikke ønsker.

Til møder og konferencer har køkkenet naturligvis åbent hele dagen for at kunne servicere jer.

Bryd dagen: Teambuilding og sjove indspark

Vil I bryde dagen med aktiviteter og lærerige indslag, så sammenholdet bliver styrket –  eller har I brug for at blive rystet sammen? Vi tilbyder spændende indslag og erfarne instruktører, og vi er eksperter i at inspirere alle uanset alder og fysisk formåen. Vi ved, at vi lærer bedst og får mest ud af dagen, når vi også aktiverer vores krop.

Vi har allerede tilrettelagte aktivitets-programmer, men vi er også altid klar på at skræddersy noget efter netop jeres behov.

Musholm lever på alle måder op til vores høje kvalitetskrav, og stedet skiller sig markant ud med originale aktiviteter, der både giver stof til eftertanke og en på opleveren. Det er et stort plus for, at de konferenceudgifter, som vi hvert år har, støtter et godt formål: Musholm geninvesterer alt overskud i at skabe gode, attraktive ferieoplevelser for mennesker med handicap. Vi ved, at mange af vores konferencegæster er optaget af i hverdagen at gøre en forskel for kunder, medarbejdere og omverdenen. Med dette samarbejde får de endnu en god mulighed for at tjene et godt formål.

John Rohde

Direktør, Executive Cognito

Kunder

Muskelsvindfonden

Danske Hospitalsklovne

ATLS

Slagelse Kommune

Region Sjælland

Crecea

KFUM

Executive Cognito

Se billeder af konferencer og møder