Ophold & Ferie

Året rundt tilbyder Musholm spændende ferieoplevelser. Ønsker du et kort afbræk fra hverdagen, eller en uge med afslapning, fuld fart og smuk natur, så er Musholm det rigtige sted for dig og din familie. Musholm ligger midt i Danmark – lidt over en time fra København og to fra Aarhus.

Slå jer løs i vores multihal eller oplev naturen omkring den sjællandske vestkyst. Slap af i jeres egen feriebolig, nyd et glas hvidvin på terrassen eller smag maden i vores restaurant.

Covid-19: Vi har udarbejdet retningslinjer for afstand, forplejning og rengøring – find dem under om “Om Musholm”

Ferieboliger

Vores omgivelser byder på rolige naturoplevelser og mulighed for et aktivt friluftsliv. Gå på opdagelse langs den vestsjællandske kyst, udforsk vandrestierne i det flotte morænelandskab eller hop en tur i bølgen blå. Mulighederne er mange og varierer ligeledes fra årstid til årstid.

Efter en dag med oplevelser kan I nyde solnedgangen over Storebælt til en kold øl eller en kop kaffe på terrassen.

Ferie lige ud til vandet

Med havet som baghave indbyder vores ferieboliger til ro og afslapning. Vores lyse ferieboliger kan rumme de fleste behov og vi har ferieboliger fra to til 12 personer

Der er god plads for alle ferieboliger er som resten af feriecentret bygget, så der ikke bare er plads til alle, men også forskelle.

Sjov og leg i al slags vejr

På Musholm stopper vejret ikke festen.

Vores multihal byder på mange timers sjov og sport. Både de simple aktiviteter, som I selv kan håndtere, men også de lidt mere udfordrende som klatrevæg og svævebane, der kræver instruktører.

Vi har også brætspil, biograf, fodboldbord og meget andet. OBS! Flere af vores aktiviteter kan være lukkede pga retningslinjer ift corona.

Musholm er et skønt feriested for hele familien. Der er oplevelser og hygge for både børn og voksne uanset årstiden. Jeg anbefaler varmt at holde ferie her!

Lise Danelund

Gymnasielærer og mor til to,

Gruppeophold for institutioner

Har I som institution, bosted eller skole lyst til at bryde rammerne for hverdagens rutiner og komme tæt på hav og strand og nyde naturen og roen?

Eller har I brug for at sætte gang i tingene ved at bruge vores multihal til diverse aktiviteter?

Så skal I tjekke vores tilbud på gruppeophold for institutioner.

Gå på opdagelse i lokalområdet

Musholms nærområde gemmer på mange seværdigheder og hyggelige byer, som er værd at udforske. Besøg den gamle bydel i Korsør eller tag på en guidet tur til Sprogø, hvor I kan opleve kvindeanstalten kendt fra ’Journal 64’. Kig forbi Vikingeborgen Trelleborg eller mor jer i BonBon-Land.

Der er altid inspiration at hente hos Visitvestsjælland.

Se vores korte film om ferie og ophold