Ophold & Ferie

Året rundt tilbyder Musholm spændende ferieoplevelser. Ønsker du et kort afbræk fra hverdagen, eller en uge med afslapning, fuld fart og smuk natur, så er Musholm det rigtige sted for dig og din familie. Musholm ligger midt i Danmark – lidt over en time fra København og to fra Aarhus.

Slå jer løs i vores multihal eller oplev naturen omkring den sjællandske vestkyst. Slap af i jeres egen feriebolig, nyd et glas hvidvin på terrassen eller smag maden i vores restaurant.

Oplev den sjællandske vestkyst

Vores omgivelser byder på rolige naturoplevelser og mulighed for et aktivt friluftsliv. Gå på opdagelse langs den vestsjællandske kyst, udforsk vandrestierne i det flotte morænelandskab eller hop en tur i bølgen blå. Mulighederne er mange og varierer ligeledes fra årstid til årstid.

Efter en skøn dag med oplevelser er der intet bedre end at nyde solnedgangen over Storebælt med et koldt glas hvidvin eller en varm kop kaffe på terrassen. Det er magisk!

Ferie lige ud til vandet

Placeret i naturskønne omgivelser og med havet som baghave indbyder vores ferieboliger til ro og afslapning. Vores lyse, åbne ferieboliger kan rumme de fleste behov og selskabsstørrelser, så I blot skal tænke på at nyde tiden sammen.

Desuden er tilgængelighed integreret i alle ferieboliger, ligesom resten af feriecentret er bygget efter principperne om universelt design – dvs. at tilgængeligheden for mennesker med særlige behov kan mærkes, men ikke ses.

Sjov og leg i al slags vejr

På Musholm stopper vejret ikke festen.

Vores multihal byder på mange timers sjov og sport. Både de simple aktiviteter, som I selv kan håndtere, men også de lidt mere udfordrende som klatrevæg og svævebane, der kræver instruktører.

Vi har også brætspil, biograf, fodboldbord og meget andet.

All inclusive miniferie og weekendophold  2020

Sæt familien, parforholdet eller venskabet i centrum i to eller tre dage. Brug den lækre sandstrand med badebro, nyd de smukke omgivelser og nyd maden i Musholms restaurant.

Vores miniferier og weekendophold er meget populære, og de inkluderer morgenmad, frokostpakker og aftensmad. Når du ser tilbuddene, ved du, hvorfor de hurtigt bliver udsolgte!

Sommerferie 2020

Leder I efter sommerferie tæt på strand med mulighed for leg og aktiviteter i massevis og adgang til den lækreste mad med lokale råvarer? Så tjek Musholms sommerferietilbud 2020!

Vi tilbyder et tilrettelagt program, I kan følge i løbet af ugen med aktiviteter både inde og ude. Vil I hellere stå for underholdningen selv, er der bestemt også plads til det.

Gruppeophold for institutioner

Har I som institution, bosted eller skole lyst til at bryde rammerne for hverdagens rutiner og komme tæt på hav og strand og nyde naturen og roen?

Eller har I brug for at sætte gang i tingene ved at bruge vores multihal til diverse aktiviteter?

Så skal I tjekke vores tilbud på gruppeophold for institutioner.

Se vores korte film om ferie og ophold

Mad for alle

Frisk fisk fra Storebælt. Lækre grøntsager, kød og fjerkræ fra lokale steder. Vores kokke laver lækker mad med udgangspunkt i årstidsbestemte og gerne økologiske råvarer fra lokale producenter.

Vi tilbyder også mulighed for at tage frokosten eller middagen med hjem i ferieboligen, ligesom morgenbrødet fra vores friske morgenbuffet altid kan bestilles til afhentning.

Musholm er et skønt feriested for hele familien. Der er oplevelser og hygge for både børn og voksne uanset årstiden. Jeg anbefaler varmt at holde ferie her!

Lise Danelund

Gymnasielærer og mor til to,

Gå på opdagelse i lokalområdet

Musholms nærområde gemmer på mange seværdigheder og hyggelige byer, som er værd at udforske. Besøg den gamle bydel i Korsør eller tag på en guidet tur til Sprogø, hvor I kan opleve kvindeanstalten kendt fra ’Journal 64’. Kig forbi Vikingeborgen Trelleborg eller mor jer i BonBon-Land.

Der er altid inspiration at hente hos Visitvestsjælland.