Ophold & Ferie

Året rundt tilbyder Musholm spændende ferieoplevelser. Ønsker du et kort afbræk fra hverdagen eller en uge med afslapning, fuld fart og smuk natur, så er Musholm det rigtige sted for dig og din familie. Musholm ligger midt i Danmark – lidt over en time fra København og to fra Aarhus.

Slå jer løs i vores multihal, når den er ledig, eller oplev naturen omkring den sjællandske vestkyst – og nyd vores fantastiske, nye badebro med både lift, rampe og trappe til vandet. Slap af i jeres egen feriebolig, nyd et glas hvidvin på terrassen eller smag maden i vores restaurant.

Ferie lige ud til vandet

Med havet som baghave indbyder vores ferieboliger til ro og afslapning. Vores lyse ferieboliger kan rumme de fleste behov, og vi har ferieboliger fra en til 12 personer.

Der er god plads, for alle ferieboliger er som resten af feriecentret bygget, så der ikke bare er plads til alle, men også plads til forskelle.

Sjov og leg i al slags vejr

På Musholm stopper vejret ikke festen.

Vores multihal byder på mange timers sjov og sport. Både de simple aktiviteter, som I selv kan håndtere, men også de lidt mere udfordrende som klatrevæg og svævebane, der kræver instruktører. Tjek med receptionen, om hallen er ledig under jeres ophold.

Udendørs har vi også mange muligheder. Bl.a. vores helt nye helårs badebro, sauna og udekøkken.

Sommerferie – aktiviteter og oplevelser i 2024

Vi har både et sommerferieprogram fyldt med aktiviteter hele sommeren, og så har vi et væld af mulighed for selv at lave aktiviteter med vores store udvalg af diverse spil, krea-kasser og strand-udstyr!

Musholm er et skønt feriested for hele familien. Der er oplevelser og hygge for både børn og voksne uanset årstiden. Jeg anbefaler varmt at holde ferie her!

Lise Danelund

Gymnasielærer og mor til to,

Golfophold

Musholm har indgået et samarbejde med Korsør Golfklub om golfophold.

Overnat og spis på Musholm, og spil golf i Korsør Golfklub – begge steder med fantastisk udsigt!

Vi har lavet pakkeløsningen til dig.

 

 

Gruppeophold for institutioner

Har I som institution, bosted eller skole lyst til at bryde rammerne for hverdagens rutiner og komme tæt på hav og strand og nyde naturen og roen?

Eller har I brug for at sætte gang i tingene ved at bruge vores multihal til diverse aktiviteter?

Så skal I tjekke vores tilbud på gruppeophold for institutioner.

Gå på opdagelse i lokalområdet

Musholms nærområde gemmer på mange seværdigheder og hyggelige byer, som er værd at udforske. Besøg den gamle bydel i Korsør eller tag på en guidet tur til Sprogø, hvor I kan opleve kvindeanstalten kendt fra ’Journal 64’. Kig forbi Vikingeborgen Trelleborg eller mor jer i BonBon-Land.

Der er altid inspiration at hente hos Destination Sjælland.

Se vores korte film om ferie og ophold