Den Paralympiske Palet

Er I nysgerrige på, hvordan det er at have en funktionsnedsættelse? Kan I lide at udfordre jer selv, grine sammen, prøve nye ting og lave teambuilding, hvor alle kan være med og har mulighed for at shine? Så er Den Paralympiske Palet noget for jer.

 

El-hockey

El-hockey er en parasportsgren, der primært dyrkes af børn og unge, som foregår i lave el-drevne sportskørestole. I får muligheden for at prøve at sidde i en form for kørestol, hvor du kun kan styre ved hjælp af joystick. Et sjovt spil, som giver en masse smil på læben, hvor alle er på samme niveau.

1-2 timer inkl. Instruktør

Anbefalet max antal pr. time; 10 personer (eller sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 195,-

 

Goalball

Goalball er en parasportsgren, som dyrkes af blinde eller svagtseende. Spillerne har bind for øjnene og er derfor tvunget til at bruge deres høresans for at høre bolden, når den sættes i spil (der er en lille klokke i bolden). Dette spil giver en god fornemmelse af, hvor vigtigt det er at lytte til sine omgivelser, sit team og sig selv.

1 time inkl. instruktør.

Anbefalet max antal pr. time; 12-16 (eller sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 150,-

 

Blindefodbold

Blindefodbold er en parasportsgren, som dyrkes af blinde eller svagtseende. Spillerne har bind for øjnene, og har en makker der fører an, som kan se. Dette spil kræver at ens høresans skærpes, og at man er god til at kommunikere med sin makker, samt resten af sit hold.

1 time inkl. instruktør.

Anbefalet max antal pr. time; 12-16 (eller sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 150,-

 

Pusterørsdart

Pusterørsdart er ikke en særskilt parasportsgren, men en mulighed for at prøve en sjov aktivitet, hvor man også bliver begrænset i sit funktionsniveau. Præcision, teknik og ens lungekapacitet afgør, hvorledes man præsterer i denne aktivitet.

1 time inkl. instruktør.

Anbefalet max antal pr. time; 12 (helst sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 100,-

 

Siddende volley

Siddende volley er en parasportsgren, som spilles af personer uden ben, eller hvor benene ikke fungerer. I dette spil er god kommunikation på holdene essentielt for at kunne spille hinanden gode.

1-1,5 time inkl. instruktør.

Anbefalet max antal pr. time; 18 (eller sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 150,-

 

Boccia

Boccia er en parasportsgren, som oftest spilles af personer i kørestol eller med meget begrænset fysisk funktionsniveau. Spillet minder meget om petanque, men spilles med flere og anderledes bolde. Her bliver holdene udfordret på præcision. Spillet vil blive spillet siddende på stole for at udfordre funktionsniveauet.

1 time inkl. instruktør.

Anbefalet max antal pr. time; 10 (eller sammen med anden aktivitet).

Startpris op til 10 pers. Kr. 1995,-, herefter pris pr. person kr. 125,-

 

 Paralympiaden

Skal vi gøre det til et større event af flere timer, kan vi arrangere holdinddeling, indmarch, kampråb, bannere osv. og fejre sejren og kåre vinderne med en overrækkelse af et diplom.

4-6 timer inkl. instruktører.

Anbefalet antal personer; 10-100.

Startpris op til 10 pers. Kr. 3995,-, herefter pris pr. person kr. 295,-