Konferenceretter 2025

Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

Kold tomatsuppe
med ærter og sprøde malt-croutoner

Skaldyrs-carbonara
med urtesalat og hvidløgs-crustini

Salat
af agurk, rødløg, dansk tomat, rugbrøds-croutoner og hytteost

Hovedretter:

Musholms signaturret
Smørstegte rødspætter, asparges-sauté, kartofler fra Gørlev og persillesmør

Kylling Danoise
med agurkesalat, rabarber, kartofler fra Gørlev og skysauce

Frikadeller af broccoli og ris
med dansk tomatsalat, ristede croutoner og basilikumpesto-dressing

Cote de boeuf
med sauté-kartofler, sommer-sauté og pebersauce eller urtesmør.
Deles af 2 personer

Desserter:

Jordbær/vanilje-is på danske jordbær
med sprød tuille

Rabarber-koldskål
med mandel-knas

Frossen citrus-souflé

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee