Konferenceretter 2025
Månedens menu
Vælg selv sammensætning af jeres menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
Kold tomatsuppe
med ærter og sprøde malt-croutoner
Skaldyrs-carbonara
med urtesalat og hvidløgs-crustini
Salat
af agurk, rødløg, dansk tomat, rugbrøds-croutoner og hytteost
Hovedretter:
Musholms signaturret
Smørstegte rødspætter, asparges-sauté, kartofler fra Gørlev og persillesmør
Kylling Danoise
med agurkesalat, rabarber, kartofler fra Gørlev og skysauce
Frikadeller af broccoli og ris
med dansk tomatsalat, ristede croutoner og basilikumpesto-dressing
Cote de boeuf
med sauté-kartofler, sommer-sauté og pebersauce eller urtesmør.
Deles af 2 personer
Desserter:
Jordbær/vanilje-is på danske jordbær
med sprød tuille
Rabarber-koldskål
med mandel-knas
Frossen citrus-souflé
Kaffe:
Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade
Irish coffee