Man kan også få luft under vingerne
Man kan også smage på foråret
Man kan også overskride grænser
![](https://musholm.dk/wp-content/uploads/RDN08037-scaled_1200x800_acf_cropped_1200x800_acf_cropped.jpg)
![](https://musholm.dk/wp-content/uploads/RDN08094-scaled_1200x800_acf_cropped_1200x800_acf_cropped.jpg)
Alt godt fra naturens eget
spisekammer serveret for jer
Vi ved godt, at pauserne er mindst ligeså vigtige som
de faglige indslag. Derfor kræser vores passionerede
kokkene i Evald K for maden til vores konferencegæster
med fokus på bæredygtighed og råvarer i sæson hentet i
naturens eget spisekammer omkring Musholm. I foråret
og om sommeren fokuserer vi på alt det, der svømmer i
det hav, vi har udsigt til. Og alt det, der spirer og gror på
marker og i køkkenhaverne i vores nærområde.
![](https://musholm.dk/wp-content/uploads/RDN08060-scaled_1200x800_acf_cropped.jpg)