Konferenceretter 2025

Smag på tiden
månedens menu – vælg selv jeres sammensætning af menu i dialog med vores konferenceafdeling:

Forretter:

  • Blåmuslinger
    med vinterrødder, hvidvin og fløde.
  • Jordskokker
    på 3 måder.
  • Anderilette
    med rødkål, løgkompot og surdejscrustini.

Hovedretter:

  • Gåseragout
    med rodfrugter, løg og tørrede svampe i kraftig porter- og sort hvidløgssauce.
  • Sprød polenta
    på rodfrugtbygotto og vesterhavs-morney sauce.
  • Torsk
    med kartoffelfondant, rødbede-beurre blanc og saute af skorzonerødder.

Dessert:

  • Blommer i madeira
    med chokoladeganache og tuille med rosenpeber.
  • Pocheret pære
    med chokolade og kirsebærcoulis.
  • Lakrids-panna cotta
    med hvid chokoladeganache og karamel.

Kaffe:

  • Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade.
  • Irish coffee.