Konferenceretter 2024

Taste the time

Forretter:

  • Jordskokkesuppe
    med jordskokkechips, sprødt rugbrød og fermenteret hvidløg.
  • Andeterrine
    med rosenkålssalat, portvins- og ribsdressing og saltede mandler.
  • Rimmet mørksej
    med sennepscreme, syltede rodfrugter og saltede citroner.

Hovedretter:

  • Henkogt kalveskank i tomat
    med rodfrugter og kartoffel- og kålrabimos.
  • Dagens fangst
    med vinterrødder, kartofler og skaldyrssauce.
  • Saltbagt selleri på polenta
    med Palmaria Palmata-tang, grønkålschips og rødbedesauce.

Dessert:

  • ”Sticky toffee pudding”
    med lun karamelsauce.
  • Chokoladeganache
    med blommer i madeira og spød kanelsablé.
  • Vesterhavsost
    med kvæde, havntornechutney og Musholms ’knækker’.

 Kaffe:

  • Stemplekaffe
    med 2 stk. fyldte chokolade.
  • Irish coffee.