Konferenceretter 2025
Smag på tiden
månedens menu – vælg selv jeres sammensætning af menu i dialog med vores konferenceafdeling:
Forretter:
- Blåmuslinger
med vinterrødder, hvidvin og fløde. - Jordskokker
på 3 måder. - Anderilette
med rødkål, løgkompot og surdejscrustini.
Hovedretter:
- Gåseragout
med rodfrugter, løg og tørrede svampe i kraftig porter- og sort hvidløgssauce. - Sprød polenta
på rodfrugtbygotto og vesterhavs-morney sauce. - Torsk
med kartoffelfondant, rødbede-beurre blanc og saute af skorzonerødder.
Dessert:
- Blommer i madeira
med chokoladeganache og tuille med rosenpeber. - Pocheret pære
med chokolade og kirsebærcoulis. - Lakrids-panna cotta
med hvid chokoladeganache og karamel.
Kaffe:
- Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade.
- Irish coffee.