Lokaler og konferencesal

Som et gennemrenoveret og moderne konferencecenter har vi en stor konferencesal og en række lyse mødelokaler. Alle lokaler er udstyret med det nyeste AV-udstyr, og vores tekniker står på spring, hvis I har behov for hjælp.

Musholm har:

  • Konferencesal til 400 personer
  • Fire mødelokaler fra 1 – 75 personer
  • Små hyggelige kroge som pejsestuen og himmelrummet, hvor I kan være efter mødet

Vi tilbyder en række møde- og konferencepakker, men ved også, at mange har specielle ønsker, så vi kan skræddersy en pakke efter netop jeres ønsker og behov. Se de forskellige mødelokaler og konferencesalen på denne side.

Mødelokale 1

Lokalet kan rumme op til 40 personer i biografopstilling.

Lokalet er placeret tæt på Musholms hovedindgang og reception. Lokalet er samtidig tæt på Restaurant Evald K og multihallen.

Lokalet er lyst og rummeligt, og væggene har smuk udsmykning.

BEMÆRK: Mødelokale 2 ligger ved siden af dette mødelokale, hvis der skulle være brug for flere lokaler tæt på hinanden. Mødelokale 1 & 2 kan også kombineres til ét stort lokale med plads til 100 personer i biografopstilling.

Mødelokale 2

Lokalet kan rumme op til 60 personer i biografopstilling.

Lokalet er placeret tæt på Musholms hovedindgang og reception. Lokalet er samtidig tæt på Restaurant Evald K og multihallen.

BEMÆRK:
Mødelokale 1 ligger ved siden af, hvis der skulle være brug for flere lokaler tæt på hinanden. Mødelokale 1 & 2 kan også kombineres til ét stort lokale med plads til 100 personer i biografopstilling.

Mødelokale 3

Lokalet kan rumme op til 50 personer. Lokalet er placeret væk fra Musholms hovedindgang og reception, hvilket gør det muligt at afholde konferencer uforstyrret uden at være for langt væk fra Restaurant Evald K og multihallen.

Mødelokale 4 ligger ved siden af, hvis der skulle være brug for flere lokaler tæt på hinanden.

Mødelokale 4

Mødelokale 4, også kaldet ’Bestyrelseslokalet’, kan rumme op til 16 gæster. Det er placeret således, at man uden problemer kan afholde private konferencer uden at blive forstyrret.

Desuden ligger mødelokale 3 ved siden af, hvis der er behov for flere og større lokaler.

Konferencesal

Der er plads til 400 gæster i vores konferencesal uden at man sidder for tæt.

Lokalet er lyst, og der er al det udstyr, som I har brug for. Vores teknikere hjælper jer, så I er sikre på, at det hele fungerer.

Der er også mulighed for at dele konferencesalen op i to med en skillevæg, hvor der kan sidde 200 gæster i hver sin del.

Det store møderum

Vores mange faciliteter og naturskønne omgivelser lige ud til kysten tilbyder de ideelle muligheder for nogle skønne afbræk i løbet af dagen væk fra mødelokalets fire vægge.

Afhængig af tiden kan vi foreslå en kort gåtur på områdets stisystem eller måske en tur ned til vandet, hvor udsigten over Storebælt indbyder til fordybelse og eftertænksomhed.

Restaurant Evald K

Vores restaurant har et moderne og fleksibelt madkoncept, der kan matche forskellige priser. Menuen fastsættes af vores restaurant Evald K, men vi imødekommer gerne specifikke ønsker.

Vi køber lokale råvarer for at mindske belastningen på miljøet, og vi sikrer, at alle råvarer er af god kvalitet.

Til møder og konferencer har køkkenet naturligvis åbent hele dagen for at kunne servicere jer.

 

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage, vi vil gerne hjælpe dig.

Ring på 70 13 77 00 eller benyt kontaktformularen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.