Plantegninger og beskrivelse af feriehuse

På Musholm er der plads til forskelle. Derfor har vi flere forskellige værelser og feriehuse at vælge imellem alt efter behov og ønsker.

Uanset valg af bolig får du lyse rum med flot skandinavisk interiør, som indbyder til hyggelige stunder sammen med venner og familie.

I kan desuden rykke selskabet ud på den tilhørende terrasse, hvor I kan grille, nyde et glas vin eller blot beskue en flot solnedgang. Læs mere om de forskellige boliger her under.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores reception på 7013 7700.

 

 

Til alle boliger medfølger:
et sæt sengelinned, et lille håndklæde og et stort håndklæde per person samt to toiletruller per hus. I tilfælde af I skal bruge mere end dette, kan det tilkøbes i receptionen.
Til de huse, hvor der er køkken, medfølger en karklud og to viskestykker, og i huse med opvaskemaskine er der yderligere en opvasketab.
Hvis I skal bruge mere i forbindelse med længere ophold hos os, skal dette selv medbringes til feriehusene.
Skulle det ske, at tandbørsten er blevet forlagt derhjemme, sælger vi diverse personlige plejemidler i receptionen.

A-bolig

Denne feriebolig er til to personer og har et lille tekøkken med plads til at spille et spil eller drikke jeres morgenkaffe. Ferieboligens soveværelse ligger ud mod terrassen og er udstyret med elevationssenge og Smart TV. Her kan I langsomt vågne op til en ny dag eller blot trække jer tilbage, når I skal have et pusterum i løbet af dagen.

I får desuden jeres eget badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche (ingen hjælpemidler, men de kan bestilles via receptionen inden ankomst).

Fakta:

  • 42 kvm
  • Plads til to personer

B-bolig

Denne feriebolig har plads til fire personer med et soveværelse og mulighed for opredning i opholdsstuen, hvilket gør det perfekt for børnefamilier. Der er kombineret opholdsstue og køkken, der indbyder til samvær i løbet af ferien med familien samlet ét sted. Rummet er lyst og åbent med et stort køkken i den ene ende.

Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser, så der er rig mulighed for at lave et lækkert måltid.

I den anden ende er et stort vinduesparti, som giver et flot lysindfald i opholdsstuen. Her er en dobbelt sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer. Herfra kan I træde ud på terrassen for at nyde morgenkaffen eller de sidste solstråler. I soveværelset er der to elevationssenge.

Badeværelset har loftlift og badebriks, hæve-sænke-toilet og håndvask samt et stort bruseområde.

C-bolig

Denne feriebolig kan huse op til seks personer. Med sine to store og lyse soveværelser samt mulighed for opredning i opholdsstuen er den perfekt til den store familie og vennegrupper.

Begge soveværelser har to elevationssenge. Til det ene soveværelse er der et fuldt tilgængeligt badeværelse med loftlift, der går igennem til det tilstødende værelse, badebriks, hæve-sænke-toilet og håndvask samt et stort bruseområde. Der er selvfølgelig også et gæstetoilet (uden hjælpemidler), så ingen skal vente alt for længe om morgenen.

De to soveværelser er adskilt af et køkken kombineret med opholdsstue, så I kan have mest muligt tid sammen på jeres ferie. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser. I den modsatte ende af køkkenet er der en opholdsstue med en dobbelt sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer.

Boligen har desuden en stor terrasse med adgang fra begge soveværelser og stue.

D-bolig

Denne et-værelsesbolig er til to personer. I træder ind i en lille entre, hvorfra der er adgang til badeværelse og opholdsrum med kombineret opholdsrum og tekøkken. Her er der plads til at spille et spil eller drikke jeres morgenkaffe. Der er desuden en terrasse til de varme sommerdage.

På badeværelset er der toilet, håndvask samt bruseniche (ingen hjælpemidler, men de kan bestilles via receptionen inden ankomst). I opholdsrummet er der et Smart TV og to elevationssenge placeret længst henne mod vinduespartiet. Her kan I langsomt vågne op til en ny dag eller blot trække jer tilbage, når I skal have et pusterum i løbet af dagen.

E-bolig

Denne feriebolig kan huse op til seks personer. Med sine to lyse soveværelser samt mulighed for opredning i opholdsstuen er den perfekt til den store familie og vennegrupper. Begge soveværelser har to elevationssenge.

Der er et fuldt tilgængeligt badeværelse med loftlift, der går igennem til det tilstødende værelse, badebriks, hæve-sænke-toilet og håndvask samt et stort bruseområde med indgang fra entreen og det ene soveværelse.

Dertil er der et køkken med kombineret opholdsrum for at give jer mest muligt tid sammen på jeres ferie. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser. I den modsatte ende af køkkenet er der en opholdsstue med en dobbelt sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer.

Boligen har desuden en stor terrasse med adgang fra begge soveværelser og stue.

F-bolig

Denne feriebolig kan huse op til seks personer. Med sine to lyse soveværelser samt mulighed for opredning i opholdsstuen er den perfekt til den store familie og vennegrupper. Begge soveværelser har to elevationssenge. Der ét fuldt tilgængeligt badeværelse med loftlift, der går igennem til det tilstødende værelse, badebriks, toilet og håndvask samt et stort bruseområde med indgang fra det ene soveværelse og entreen. Derudover er der et gæstetoilet (uden hjælpemidler) for at undgå kø om morgenen.

Ud mod terrassen er der et køkken kombineret med en opholdsstue, så I kan tilbringe mest muligt tid sammen på jeres ferie. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser, så alle kan være med til at hygge over madlavningen. I den modsatte ende af køkkenet er der en opholdsstue med en dobbelt sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer.

Fra opholdsstuen og køkkenet er der adgang ud mod terrassen, hvor I nemt kan rykke selskabet udenfor, hvis vejret er godt.

G-bolig

Denne bolig kan huse helt op til 12 personer. Der er fem soveværelser hver med to elevationssenge, hvortil der er mulighed for opredning i opholdsstuen. To af soveværelserne har tilhørende badeværelser. Disse to badeværelser har badebriks og loftlift, som er forbundet med det tilstødende værelse, samt hæve-sænke håndvask og et stort bruseområde. Derudover er der to gæstetoiletter (uden hjælpemidler), så der ikke bliver for lang kø om morgenen.

I midten af boligen er der et køkken og et stort spisebord med plads til alle, hvorfra der er adgang til to terrasser, hvis I gerne vil rykke selskabet udenfor. Her kan I kan nyde den smukke udsigt, et koldt glas vin eller bare hinandens selskab.

Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser. I forlængelse af køkkenet er der en opholdsstue med en sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer og afslapning.

I-bolig

Denne lyse og moderne bolig kan huse to personer. Der er to elevationssenge. Badeværelset er udstyret med justerbar håndvask, hæve-sænke toilet med bidet-funktion, og der kan bestilles opsætning af loftlift og vægophængt badestol via receptionen.

Fra soveværelset er der adgang ud til en lille terrasse, hvis I gerne vil udenfor og få lidt frisk luft. Ud over sengepladser er der hæve-sænke skrivebord og et Smart TV, så I kan slappe af i lejligheden og se lidt fjernsyn hen på aftenen. Når I skal til at sove, behøver I ikke en gang at rejse jer fra sengen for at rulle gardinerne for, da disse er elektroniske og styres ved hjælp af en fjernbetjening.