Sportsophold

Musholm er ideel til afholdelse af sportsarrangementer for idrætsforeninger, hvor vi tænker jeres ophold ud fra en helhed. Vi ved, at sport er meget mere end selve udøvelsen af sportsaktiviteten, og det har vi et stort fokus på.

Vores omgivelser understøtter sportsånden ikke kun ved selve sportsaktiviteterne, men ved at give plads til fællesskabet på et hold og ved at have et særligt fokus på sund og næringsrig forplejning.

Alle faciliteter: overnatning, forplejning, idrætshal, træningsfaciliteter, omklædningsrum og plads til socialt samvær har vi samlet ét sted.

Transporttid og logistiske udfordringer er derfor på et minimum, så I kan fokusere på jeres sport.

Musholm – Nationalt træningscenter

Vi afholder både træningslejre, nationale og internationale stævner inden for forskellige idrætsgrene – parasport og ”almindelig sport”.

Blandt andet afholder vi Nordisk Champions League i El-hockey, Danish Wheelchair Dance Cup og stævner i dans.

Musholm har også indgået aftale med Parasport Danmark om at være nationalt træningscenter for klub- og landshold under Parasport Danmark.

 

 

”Faciliteterne på Musholm er i verdensklasse. Jeg har spillet kørestolsrugby over hele verden, og i mine øjne tilbyder Musholm optimale rammer om vores sportslige forberedelser. Byggeriet er gennemtænkt, når det gælder tilgængelighed. Der er fremragende catering, og sportsfaciliteterne har et unikt design, der passer godt til vores behov.

Aftalen med Musholm betyder, at vi har et sted, vi kan kalde ”hjemme”. Spillerne elsker stedet, og det er enormt praktisk for holdet, at vi kan sove, spise, være sociale og træne på samme sted uden at skulle tænke på transport hver dag. Det gør, at vi kan koncentrere os fuldt ud om at udvikle os som hold fremfor at bruge en masse tid på logistik, og det er en stor fordel”.

Jason Regier

amerikansk rugbyspiller og landstræner for det danske landshold i kørestolsrugby, Parasport Danmark

Prisvindende sportsfaciliteter

Musholm Ferie – Sport – Konference blev i 2017 hædret som et af verdens bedste sportsbyggerier af Den Internationale Olympiske Komité og Den Internationale Paralympiske Komité.

Musholm fik prisen for sin enestående arkitektur, funktionalitet og sociale bæredygtighed.