Medlemstilbud CP Danmark

Musholm Ferie – Sport – Konference, ferie med plads til forskelle

På Musholm kan I holde ferie med formidabel udsigt til Storebælt med 200 meter til stranden og kørestolsvenlig badebro. Alle vores værelser og ferielejligheder er tilgængelige for mennesker med funktionsnedsættelse. Alle sengene er elevationssenge, og har I behov for hjælpemidler, er I velkomne til at medbringe jeres egne, eller I kan bestille hjælpemidler hos os til låns under opholdet.

Der kan bookes ophold i ferielejlighed med eget køkken, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Vil I helst være fri for madlavningen, kan I også tilkøbe måltider i vores restaurant eller som take away. Vores Restaurant Evald K. serverer mad med fokus på lokale og sunde råvarer og tager meget gerne hensyn til eventuelle allergier eller andre kostbehov. Læs om Restaurant Evald K. her.

Som feriegæst på Musholm er I velkommen til at benytte vores multihal til aktiviteter, såfremt den ikke er udlejet til andre. Det er også muligt at booke instruktør, hvis I ønsker at lave specifikke aktiviteter. Der er bl.a. mulighed for klatrevæg og svævebane, som begge også kan benyttes, selvom man er kørestolsbruger. Vi har også el-hockey og en masse forskellige boldspil. Pris aftales nærmere afhængigt af, hvor mange I er og hvilke aktiviteter, I ønsker. Læs mere om vores aktivitetsmuligheder her.

I er altid velkomne til at benytte vores motionscenter, som også er tilgængeligt for mennesker med funktionsnedsættelse, tage et kig i vores lille bibliotek eller nyde en tur på de kørestolsvenlige stier ned til stranden og rundt i landskabet med den flotte udsigt.

Som medlem af CP Danmark kan du få:

 • 15% på gældende priser for ugeophold i uge 9 – 45
 • 20% på gældende priser for ugeophold i uge 1 – 8 og uge 46 – 50
 • 10% på gældende priser ved ophold under tre overnatninger i hverdage (med ankomstdag enten søndag, mandag, tirsdag eller onsdag).

Rabatten gives kun på leje af bolig (som er inkl. rengøring, WiFi og el). Forplejning tilkøbes ved siden af.

Se vores ferieboliger og priser her.

Ønsker du at benytte tilbuddet og booke ophold hos Musholm Ferie – Sport – Konference, skal du blot udfylde nedenstående formular. Den modtager vores reception og kontakter dig. Receptionen kan også kontaktes direkte på 70 13 77 00 eller via mail, musholm@musholm.dk, hvis der skulle være spørgsmål.

Vil du vide mere om Musholm Ferie – Sport – Konference kan du læse mere på www.musholm.dk.

 

Udfyld kontaktformular:

 • Vi skal bruge dit navn, din adresse, dit telefonnummer, og din mailadresse for at lave et tilbud til dig i vores bookingsystem.
 • F.eks. kørestol eller rollator.
 • DD slash MM slash YYYY
  Tryk på kalender-ikonet og vælg dato.
 • DD slash MM slash YYYY
  Tryk på kalender-ikonet og vælg dato.
 • F.eks. gulvlift, loftlift, sengeheste, toiletstol, badestol eller badebriks.
 • Skriv gerne hvilke datoer, I ønsker at tilkøbe forplejning og hvilke måltider, I ønsker (morgenmad, frokost eller middag).
 • Udfyld kun, hvis I ønsker at tilkøbe forplejning i restauranten.
 • Har I øvrige kommentarer eller spørgsmål, kan I skrive dem her...
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.