Udendørs aktiviteter

Musholm ligger helt fantastisk placeret i en natur, som indbyder både til et aktivt friluftsliv og rolige naturoplevelser med plads til fordybelse.

Arkitekturen spiller op til himmel og hav, og hele egnen er klar til at blive erobret til fods, på hjul eller med pagaj.

Forestil dig, at du en sommermorgen slår øjnene op til strålende sol og træder ud på terrassen med fuld udsigt over Storebælt. Nu skal du blot beslutte dig for, om du efter den lækre morgenbuffet vil nyde det i højspændt tempo på mountainbike eller lidt mere afslappende med en rolig, gåtur 200 meter ned til den spritnye badebro, sauna og stranden.

Vi har aktiviteter for både børn og voksne, der kan lide frisk vind, sol og flot natur. Du kan læse mere om dem ved at klikke på aktiviteterne her under.

 

Vores nye badebroen er en af Danmarks mest tilgængelige broer. Den er udstyret med lift, trappe og rampe til Musholms særlige badekørestole. Broen er 25 meter lang, fire meter bred og har et brohoved på 64 kvadratmeter. Der er plads til at fiske, grille og selvfølgelig få en dukkert.

Lige ved siden af badebroen har vi vores helt nye sauna. Både badebroen og saunaen kan bruges af alle – også af folk, der ikke er gæster hos Musholm. Saunaen kan bookes online eller via Musholms reception og koster 50 kr. pr. halve time pr. person, maks. seks personer ad gangen.

Ud over de nye og længe ønskede faciliteter ved vandkanten er der også sket nye ting ved ferieboligerne. Vi har fået en ny pavillon på 80 kvadratmeter med tre udendørs køkkener, pizzaovn, møbleret terrasse og cykelrengøringsfaciliteter!

De udendørs køkkener kan bruges af gæster i vores I-boliger, der ikke har køkkenfaciliteter. Pizzaovnen betjenes kun af vores personale, og den + personale kan forhåndsbookes til arrangementer.

Slap af og tag det roligt…

Klik på aktiviteterne og læs mere

Hvis der skal være fart på!

Klik på aktiviteterne og læs mere.