Teambuilding på Musholm

Bagedyst, hockeykamp eller noget helt tredje?

Vi kombinerer forretning og fornøjelse, når vi tilbyder anderledes og inspirerende aktiviteter, lækker original mad og en uformel stemning efter dagens møder.

Vi har masser af ideer til jer, men lytter naturligvis til jeres behov og ønsker. Her kan I se nogle af de aktiviteter, som vi tilbyder. De er lige til at tage ned fra hylden og booke.

El-hockey


Det er hurtigt. Det er vildt. Det er sjovt. El-hockey bringer med sikkerhed smil, grin og glæde frem, når der skal dystes i små formstøbte kørestole, der styres med et joystick. Forrest på stolen sidder en fastmonteret hockeystav, og så spiller man ellers mod hinanden f.eks. i to hold.

Den socialøkonomiske virksomhed

Vil I gerne vide lidt om, hvad vores overskud og dermed jeres bidrag går til, kan I få en rundvisning på Musholm. Musholm har vundet et hav af arkitektur- og sportspriser for stedets unikke designløsninger og tilgængelighed, som gæsterne mærker, men ikke ser.

Lærerige foredrag


Vi har et netværk af interessante foredragsholdere, som vi kan booke til jer. Det kan handle om sportsaktiviteter, sund kost, empowerment, frivillighed eller noget helt femte. I bestemmer.

Bingo games


En skæv, sjov og udfordrende leg, hvor fællesskabets ånd bliver styrket. Alle bliver udfordret i forskellige aktiviteter, og I oplever med garanti ting, som I ikke troede, at I kunne klare!

Delta Fun og Outdoor Sports

Vores eksterne samarbejdspartnere står klar med mange spændende og sjove indspark til jeres møde eller konference, som vi kan booke til jer. For eksempel bumper balls, bueskydning, bungee run og GPS orienteringsløb.

Bagedysten

Hvem bager den flotteste kage eller laver den bedste ret?

Smid jakkesættet og tag forklædet på i stedet for. Måske går I på jagt i de andre holds ingredienser for at sikre, at I vinder, eller måske samarbejder I med dem, så I får mange velsmagende kager eller retter.

 

Outdoor-Fitness

Træning under åben himmel og frisk luft i lungerne? Musholms fantastiske omgivelser med store græsarealer, sandstrande og smukke udsigtspunkter vil danne rammerne for både udspænding, styrke- og konditionstræning.

Få et friskt og sundt pusterum fra møderummet med en instruktør, som vil sørge for sved på panden og godt humør. Husk træningstøj!

Operation Desert Survivors

Operation Desert Survivors er en strategisk samarbejdsøvelse, hvor holdene skal kæmpe for egen overlevelse. Men det skal vise sig ikke at være helt så nemt, når man ikke må kommunikere med de andre hold.

Det bliver nødvendigt at tænke ud af boksen og samarbejde i et større perspektiv. En god løsning for det enkelte hold kan vise sig at have modsat effekt for missionen. Ved hjælp af strategi og samarbejde kan missionen måske alligevel lykkes.

… efter mødet

Personalepleje handler ikke kun om at sætte en god agenda. Det handler i høj grad også om, hvad der sker efter mødet, når jakken lægges og de uformelle snakke starter.

I kan fortsætte snakken og nyde et glas vin i pejsestuen, Himmelrummet eller nogle af vores andre hyggerum.

Tid til pause

Vores mange faciliteter og naturskønne omgivelser lige ud til kysten tilbyder de ideelle muligheder for nogle skønne afbræk i løbet af dagen væk fra mødelokalets fire vægge.

Afhængig af tiden kan vi foreslå en kort gåtur på områdets stisystem eller måske en tur ned til vandet, hvor udsigten over Storebælt indbyder til fordybelse og eftertænksomhed.

Se billeder fra nogle af vores aktiviteter