Teambuilding på Musholm

Parasport, madlavning, foredrag…?

Vi kombinerer forretning og fornøjelse, når vi tilbyder anderledes og inspirerende aktiviteter, lækker original mad og en uformel stemning imellem eller efter dagens møder.

Vi har masser af ideer til jer, men lytter naturligvis til jeres behov og ønsker. Find noget der passer til jer herunder, eller tag fat i vores aktivitetskoordinator, Tine, for gode ideer eller et godt tilbud på tije@musholm.dk.

Vil I være sikre på at kunne lave sjove aktiviteter, så book dem i god tid, og senest 14 dage før ankomst.

Den Paralympiske Palet

Er I nysgerrige på, hvordan det er at have en funktionsnedsættelse? Kan I lide at udfordre jer selv, grine sammen, prøve nye ting og lave teambuilding, hvor alle kan være med og har mulighed for at shine? Så er Den Paralympiske Palet noget for jer.

 

 

Stafet Games

Dyst i kryds og bolle, papirsflyvning, LEGO-bygning, slalom, puslespilslægning og meget mere mod et andet hold. Kendte og ukendte lege laves om til stafetter og kan tilpasses lige præcis de deltagere, I har med, eller hvis I har et særligt fokus. Med denne aktivitet, er der mulighed for at alle kan brillere i et eller andet – fart, logik, teknik, kommunikation osv.

 

Madteambuilding

Lav den almindelig frokost om til en konkurrence, hvor deltagerne selv skal lave deres frokost. Hvert hold skal lave tre klassiske stykker smørrebrød til hver deltager på holdet, samt en dessert. Indhold, anretning og ensartethed vil blive vurderet, og der vil blive udråbt et vindende hold. Og så får I selvfølgelig lov at spise jeres fint anrettede mad.

 

Outdoor Sports

Vi har et samarbejde med Outdoor Sports, som er eksperter i at lave andre former for teambuilding, særligt på vandet.

I kan se herunder, hvad de blandt andet kan tilbyde. Bemærk at aktiviteterne er vejrafhængige. Aktiviteterne skal bookes hos os, senest 14 dage før jeres arrangement.

 

Instruktør til “fri leg”

Book en instruktør og få adgang til klatrevæg, svævebane, eller bare brug instruktøren som en kompetent facilitator af diverse aktiviteter som floorball, volleyball, badminton etc. i vores multihal.

Pris: 1.200 kr. pr. time pr. instruktør.

 

 

Lærerige foredrag

Vi har et netværk af interessante foredragsholdere, som vi kan booke til jer. Det kan handle om sportsaktiviteter, elite-parasportsatleter, sund kost, empowerment, frivillighed eller noget helt femte. I bestemmer.

 

Rundvisning, arkitektur og den socialøkonomiske virksomhed

Vil I gerne vide lidt om, hvad vores overskud og dermed jeres bidrag går til, kan I få en rundvisning på Musholm. Musholm har vundet et hav af arkitektur- og sportspriser for stedets unikke designløsninger og tilgængelighed, som gæsterne mærker, men ikke ser.

 

Tid til pause

Vores mange faciliteter og naturskønne omgivelser lige ud til kysten tilbyder de ideelle muligheder for nogle skønne afbræk i løbet af dagen væk fra mødelokalets fire vægge.

Afhængig af tiden kan vi foreslå en kort gåtur på områdets stisystem eller måske en tur ned til vandet, hvor udsigten over Storebælt indbyder til fordybelse og eftertænksomhed.

Se billeder fra nogle af vores aktiviteter