Restaurant Evald K

Åbningstider:

Tirsdag – Lørdag 17.30 – 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Er du feriegæst, eller har du blot lyst til at komme og benytte Restaurant Evald K., skal du booke bord via vores reception på 70137700 senest kl. 16.00 dagen før.

Vi tilbyder a la carte-menukort hele året, hvor menukort ændres løbende. I perioden d. 1. maj – 31. august tilbyder vi et udvidet a la carte-menukort. I denne periode behøver du ikke booke bord inden ankomst, men det er en god idé.

Som konferencegæst er forplejningen en del af konferenceopholdet og kan derfor være særskilt fra restaurantens åbningstider.

Se vores kontrolrapport her.

 

Restaurant Evald K.

SMAG PÅ…

I Restaurant Evald K er det de lokale råvarer i sæson, der danner basis i køkkenet. I foråret smager vi på lyset – i alt hvad der spirer og gror i de Vestsjællandske køkkenhaver eller svømmer lige udenfor Musholm.
Når fuglene trækker på efterårshimlen, smager vi det vilde. Alt det der vokser, flyver, jager eller springer i skoven og på kysten.
Når kulden kommer, varmer vi os ved hinanden og smager på tiden. Vi sylter, fermenterer, langtidssteger og smager på det, der har bimlet og bamlet i de store gryder i mange timer.

For præcis som jeres konference, skal måltiderne være med til at inspirere, skabe ny energi, og sammen med indretning, kunst og udsigt til Storebælt invitere til refleksion og spændende samtaler.

Velkommen hos Evald K.

Pizza Nights

Summer nights – i hvert fald Pizza Nights på Musholm!

Hver onsdag i uge 29 til 32 serverer vi hjemmelavede pizzaer fra egen pizzaovn.

A la carte-kortet er ikke tilgængeligt disse aftener.

All you can eat-pizza og -salatbar: 
Pris pr. voksen: 110 kr.
Pris pr. barn under 12 år: 50 kr.

A la carte-menukort

Forretter:

Aubergine-chutney “rolls
med fennikel, brombær-gastrik, karse og radise. 110 kr.

Kammuslinger
med urtesalat, salturt og sprødt rugbrød. 110 kr.

 Krabbekløer
med rødbede og brombær. 110 kr.

Hovedretter:

Smørstegt rødspætte
med sommer-sauté, kartofler fra Gørlev og persillesmør. 235 kr.

Grillet Duroc-kotelet
med salat af kartofler fra Gørlev, ristede majs og BBQ-dressing. 225 kr.

Kantareller
med broccoliasparges, brændt blomkål, kartoffel-pavé  og krydret tomat-vinaigrette. 225 kr.

Desserter:

Marengs
med danske sommerbær og citrus-sorbet. 95 kr.

Hindbær, havregryn og lime. 95 kr.

Musholms brownie
med is og bær. 95 kr.

Kaffe:

Stemplekaffe med 2 stk. fyldte chokolade

Irish coffee

Musholms moderne konferencekøkken

Når vi holder fysiske møder og konferencer, er spisepausen måske det vigtigste element i at skabe perfekte rammer for networking og uformelle samtaler.

Hos os lægger vi vægt på, at maden giver energi til, at I kan holde hovedet klart hele dagen, og vi sørger for, at madpauserne holder i forhold til jeres tidsplan.

Vi sammensætter jeres menu i et samarbejde med jer, men vil I skyde genvej til en hurtig bestilling, kan I se eksempler på, hvad andre konferencegæster har været glade for.

Særlige anledninger kræver særlige rammer. Dem har vi.

Musholm har rammerne til runde fødselsdage, jubilæer og konfirmationer.

Udover selve restauranten har vi gode selskabslokaler og rig mulighed for leg og friluftsaktiviteter.

Vi skræddersyer selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, men her kan I læse eksempler på menuer, som andre gæster har været glade for.