Indendørs aktiviteter

Det danske vejr kan være lunefuldt, men under jeres ophold på Musholm behøver det ikke at sætte begrænsninger for jeres aktivitetsniveau.

I vores multihal er der et hav af muligheder for at slå jer løs med masser af sjove og udfordrende aktiviteter – om det er med bold, på hjul, løbende eller hoppende, i høj fart eller stille og roligt, har vi redskaber til at holde jer i gang!

Nogle af aktiviteterne kan I lave på egen hånd, mens andre kræver, at der er instruktør til stede. Tjek med receptionen, om hallen er ledig under jeres ophold.

 

Ud af komfortzonen

Vil du udfordres eller blot se på?
Det er helt op til dig. Multihallen byder på en masse spændende aktiviteter. Tjek med receptionen, om hallen er ledig under jeres ophold.

Klik på de enkelte aktiviteter for at se mere.

Indendørs svævebane

Klatrevæg for alle

Den Paralympiske Palet

Gulvcurling

Udspring fra 2,5 meter

Airtrack og skumredskaber

El-hockey i lynhurtige specialbyggede stole

Goalball

Pusterørs-dart

 

Det du kender …

Uanset om du har boldøje eller ej, er det rig mulighed for et godt grin. Musholm byder på masser af sjove aktiviteter. Tjek med receptionen, om hallen er ledig under jeres ophold.

Klik på de enkelte aktiviteter for at se mere.

Volleyball- og basketball

Badminton

Fitnessrum med en lang række redskaber og maskiner

Boldspil

Hyggelige aktiviteter

Vil du konkurrere eller vil du blot have det sjovt? Rundt om i fællesarealer er der rig mulighed for at samle venner, familie eller dem i naboværelset til en lille dyst. Musholm byder blandt andet på de her aktiviteter.

Klik på de enkelte aktiviteter for at se mere.

Hjemmebiograf med surround sound-system

Bordtennis

Poolbord og bordfodbold

Bibliotek

Brætspil, kortspil og kreativ udfoldelse